Termeni și condiții


Ultima actualizare: 1 ianuarie 2020.

Cititi cu atentie acesti termeni si conditii ("Termeni", "Termeni si conditii") înainte de a utiliza site-ul certum.ro ("Serviciul") administrat de Biroul Notarial Certum ("noi", "al nostru", "noua" ).

Accesul dvs. la si utilizarea Serviciului sunt conditionate de acceptarea si respectarea de catre dvs. a acestor Termeni. Acesti Termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza Serviciul.

Prin accesarea sau folosirea Serviciului, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu nici o parte a termenilor, atunci nu puteti sa accesati Serviciul.

Proprietate intelectuala

Serviciul si continutul, caracteristicile si functionalitatea sa originala sunt si vor ramâne proprietatea exclusiva a Biroului Notarial Certum si a licentiatilor sai. Serviciul este protejat de legea dreptului de autor, legea privind marcile comerciale precum si alte legi din România si din tari straine. Marcile noastre comerciale si imaginea comerciala nu pot fi utilizate în legatura cu niciun produs sau serviciu fara acordul prealabil scris al Biroului Notarial Certum.

Puteti de asemenea sa nu fiti de acord sa rescrieti fisierele sau sa inversati orice tehnologie de serviciu asociata serviciului nostru.

Link-uri catre alte site-uri web

Serviciul nostru poate contine link-uri catre site-uri web ale unor terte parti sau servicii care nu sunt detinute sau controlate de Biroului Notarial Certum.

Biroului Notarial Certum nu are niciun control si nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor si serviciilor web ale unor terte parti. Dvs. recunoasteti si sunteti de acord de asemenea ca Biroului Notarial Certum nu este raspunzator sau responsabil, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de sau în legatura cu utilizarea sau dependenta de orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Va recomandam cu insistenta sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale oricaror site-uri sau servicii ale unor terte parti pe care le vizitati.

Terminare

Putem rezilia sau suspenda accesul dvs. imediat, fara notificare prealabila sau raspundere, din orice motiv, inclusiv fara limitare daca încalcati Termenii.

La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Daca doriti sa va întrerupeti accesul, puteti întrerupe pur si simplu utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui sa supravietuiasca încetarii, vor continua sa supravietuiasca încetarii, inclusiv, fara limitare, dispozitiile privind proprietatea, garantiile de renuntare, compensarea si limitarea raspunderii.

Despagubiri

Sunteti de acord sa aparati, sa compensati si sa tineti liber Biroului Notarial Certum si beneficiarul sau de licenta si proprietarii de licenta, precum si angajatii, contractantii, agentii, ofiterii si directorii acestora de si împotriva oricaror si tuturor revendicarilor, daunelor, obligatiilor, pierderilor, raspunderilor, costurilor sau datoriilor si cheltuielilor (inclusiv, dar fara a se limita la onorariile avocatilor), care rezulta din sau apar din a) utilizarea si accesul dvs. la Serviciu, de catre dvs. sau de catre orice persoana care utilizeaza contul si parola dvs. sau b) o încalcare a acestor Termeni.

Limitarea raspunderii

În nici un caz, Biroului Notarial Certum si nici directorii, angajatii, partenerii, agentii, furnizorii sau afiliatii sai, nu vor fi responsabili pentru nicio dauna indirecta, accidentala, speciala, consecventa sau punitiva, incluzând, fara limitare, pierderea profitului, date, utilizare, fond comercial sau alte pierderi intangibile care rezulta din (i) accesul dvs. la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a utiliza Serviciul; (ii) orice comportament sau continut al oricarei terte parti în cadrul Serviciului; (iii) orice continut obtinut din Serviciu; si (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizata a transmisiilor sau a continutului dvs., indiferent daca se bazeaza pe garantie, contract, rapundere civila (inclusiv neglijenta) sau orice alta teorie legala, indiferent daca am fost informati sau nu despre posibilitatea unor astfel de daune, si chiar daca se constata ca o remediere prezentata în acest document a esuat în scopul sau esential.

Renuntare

Utilizarea de catre dvs. a Serviciului este pe riscul dvs. unic. Serviciul este furnizat pe baza "AȘA CUM ESTE" si "CUM ESTE DISPONIBIL". Serviciul este furnizat fara garantii de niciun fel, expres sau implicit, incluzând, dar fara a se limita la, garantiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încalcare sau performanta.

Biroului Notarial Certum, sucursalele sale, afiliatii sai precum si licentiatii sai nu garanteaza ca a) Serviciul va functiona neîntrerupt, securizat sau disponibil în orice moment sau locatie; b) orice erori sau defecte vor fi corectate; c) Serviciul nu contine virusi sau alte componente daunatoare; sau d) rezultatele utilizarii Serviciului vor îndeplini cerintele dumneavoastra.

Excluderi

Fara a limita generalitatea celor de mai sus si fara a aduce atingere oricaror altor prevederi ale acestor termeni, Biroului Notarial Certum nu va fi în niciun caz raspunzatoare fata de dvs. sau de catre o alta persoana pentru nicio pierdere indirecta, incidentala, consecventa, speciala, punitiva sau exemplara sau dauna care apare din, în legatura cu sau cu privire la utilizarea de catre dvs. a Serviciului, acesti Termeni, obiectul acestor Termeni, rezilierea acestor Termeni sau altfel, incluzând, dar fara a se limita la vatamari corporale, pierderi de date, afaceri, piete, economii, venit, profit, utilizare, productie, reputatie sau fond comercial, anticipate sau altfel, sau pierderi economice, sub orice teorie a raspunderii (fie în contract, delict, raspundere stricta sau orice alta teorie sau lege sau capital) indiferent de orice neglijenta sau alta vina sau incorectitudine (inclusiv, fara a se limita la neglijenta majora si incalcare fundamentala) de catre Biroului Notarial Certum sau orice persoana pentru care este responsabila Biroului Notarial Certum si chiar daca Biroului Notarial Certum a fost informata cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de pierderi sau daune.

Legislatie

Acesti Termeni vor fi guvernati si interpretati în conformitate cu legislatia României, fara a tine seama de dispozitiile sale privind conflictul de legi.

Esecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renuntare la aceste drepturi. Daca o prevedere a acestor Termeni este considerata nevalabila sau inaplicabila de catre o instanta, restul prevederilor acestor Termeni vor ramâne în vigoare. Acesti Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru si depasesc si înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau înlocui acesti Termeni în orice moment. Daca o revizuire este materiala, vom încerca sa furnizam o notificare cu cel putin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricarui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare materiala va fi determinat la discretia noastra.

Continuând sa accesati sau sa utilizati Serviciul nostru dupa intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, nu mai utilizati Serviciul.

Politica de confidentialitate

Consultati Politica noastra de confidentialitate. Sunteti de acord ca ele fac parte din acesti termeni. Trebuie sa cititi politica de confidentialitate si politica de cookie-uri înainte de a utiliza Serviciul.

Contactati-ne

Daca aveti întrebari cu privire la acesti Termeni, va rugam sa ne contactati.

Se încarcă